Війна зруйнувала наше звичне життя. Вона змінила наші щоденні звички, наш спосіб сприйняття світу та інших людей, наш стиль життя, ба навіть нас самих. Ми вже ніколи не будемо такими, як були до 24 лютого 2022 року.

Із початком повномасштабного вторгнення Російської Федерації на наші рідні землі кожен із нас розпочав пошуки себе у новій реальності. Хтось пішов із зброєю у руках захищати себе, свій дім та своїх рідних, хтось взявся волонтерити та допомагати потребуючим, а ще хтось – продовжує рятуватися свій бізнес, відчуваючи відповідальність за своїх співробітників та економіку власної держави. Уся ця активна діяльність спричинила неймовірний спротив, який вже триває чотири місяці. І це незважаючи на пророцтва і висновки провідних військових експертів світу про три дні.

Очевидно, що початок війни позначив і початок воєнного стану у цілій державі. Він позначений тим, що сьогодні уся діяльність здійснюється задля оборони країни. Це стосується як соціальної, політичної, культурної сфер, так і економічної. Українська економіка сьогодні спрямована на те, щоб гідно забезпечити усіх захисників держави на різних фронтах. Саме тому уряд країни постійно закликає до відновлення діяльності підприємств, бізнесів та запуску нових стартапів. Адже це призводить до наповнення бюджету держави, який відтак виділяється на оборонні потреби країни.

Але чи знали Ви, що ваші внески до недержавного пенсійного фонду також наближають перемогу Української Держави? Задля збереження коштів та спричинення прибутку, недержавний пенсійний фонд інвестує їх у різні доступні фінансові інструменти. Це призводить до економічної діяльності країни в умовах війни. Тобто, гроші не просто лежать у певному банку чи заховані у скрині, закопаній у потаємному місці, але здійснюють кругообіг, забезпечують зарплати та інші соціальні виплати, працюють та дозволяють працювати іншим. Так учасник недержавного пенсійного фонду чинить свій вклад у підтримку економіки власної країни. Так учасник НПФ забезпечує воєнний бюджет нашої країни, а тому наближає перемогу наших захисників.

Саме тому не варто вважати, що вклади у недержавні пенсійні фонди сьогодні не на часі. Не варто сумніватися у тому, що вклади повинні продовжуватися. Не варто боятися відкладати на власну гідну пенсію вже відтепер. Це можна ефективно зробити за посередництвом Відкритого недержавного пенсійного фонду «Покрова».
04119, Україна, м. Київ,
вул. Білоруська, буд. 23,
літера "А"
Зателефонуйте нам:
0-800-501-925