Мабуть, для більшості людей, які задумують про вклад своїх фінансів у недержавні пенсійні фонди, першочерговим питанням є отримані переваги. «Яка користь від збереження коштів у недержавному пенсійному фонді?», «Навіщо вкладати у НПФ, якщо є й інші фінансові установи?», «А що я виграю від такого кроку?» - питання такого типу дозволяють кожному із нас ефективно розпоряджатися власними заощадженнями та відповідально ставитися до власної роботи і заробітку. Саме тому вони є похвальними.
З особливою тональністю вони звучать у нашій голові у період війни, в яку Українська Держава була насильно втягнута. Адже як і будь-яка війна, вона характерна економічною та гуманітарною кризою, зростанням недовіри до інституцій і людей, зростанням цін на продовольство, втратою робочого місця і т.д.

Спробуємо разом із Відкритим недержавним пенсійним фондом «Покрова» виокремити найважливіші переваги співпраці із нами навіть у період війни.

1.    Захист ваших коштів.
Війна особливим чином підіймає питання безпеки. Воно стосується не лише нашого життя, але й майна та коштів. НПФ «Покрова», не зважаючи на воєнні дії, продовжує зберігати кошти учасників та оперувати ними через визначені контрактами механізми задля здобуття прибутку. Позбудьтеся свого страху втрати коштів за допомогою співпраці із фондом «Покрова».

2.    Побудова власного майбутнього.
Доволі часто війна перекреслює наше майбутнє. Ми змушені змінювати житло, роботу, коло друзів та звичний стиль життя. Такі кардинальні зміни можуть призвести до розчарування та зневіри у майбутньому. Адже важко щось планувати у період, коли в один момент можеш усе втратити. Тому за власну віру у майбутнє в період війни потрібно безперервно боротися. Здійснені вклади у НПФ «Покрова» продовжують свій звичний кругообіг, формуючи вашу майбутню недержавну пенсію і даруючи вам частку певності.

3.    Стабільність у період нестабільності.
Водночас ми як люди потребуємо стабільності. Вона дарує нам впевненість у теперішньому та майбутньому. Саме тому ми так легко виробляємо звички, які приносять нам користь чи приємність. У період війни звичні для нас справи стають можливістю психологічної стабілізації. У зв’язку із цим, психологи радять звертати свою увагу та вдаватися до звичних справ і речей. А що може бути більш звичним, як регулярне піклування і вклад у власне майбутнє через недержавний пенсійний фонд?

4.    Підтримка економіки країни.
Із погляду вкладника накопичення розпочнуть працювати у далекому майбутньому – при їхній виплаті з причини виходу на пенсію чи за 10 років до цього. Проте, із погляду Недержавного пенсійного фонду ці гроші розпочинають працювати відразу. Фонд інвестує їх у різні фінансові механізми: цінні папери, банківські метали, нерухомість, здійснення депозитних вкладів і т.д. Кругообіг фінансів у недержавних пенсійних фондах впливає на нормальне функціонування економіки країни. Ваші вклади, які вливаються у фінансові інструменти заради збереження та прибутку, водночас працюють на національну економіку. А це – значна підтримка тих людей, які перебувають навколо нас.

5.    Спосіб відповідального ставлення до власного добробуту.
Навіть у період війни ми піклуємося про власний розвиток і вдосконалення. Людина є інтегральною істотою, адже об’єднує у собі тіло, емоції, психіку, характер, духовну сферу, волю, бажання, прагнення, інстинкти і т.д. Гармонія у всіх сферах буття дарує нам відчуття щастя. Це постійний процес, який не відкладається за жодних обставин часу. Навіть у період війни ми дбаємо про себе та шукаємо щастя. Можливо, навіть у більшій мірі. Частиною цього піклування є зростання у фінансовій грамотності, яку ми осягаємо не лише за посередництвом формаційних курсів, але насамперед завдяки досвіду. Адекватний розподіл наявних фінансів та заощадження на майбутнє – чудовий вияв цієї грамотності.

Отож, не зволікай із власним життям та піклуванням про майбутнє. Подбай про себе та свої кошти вже сьогодні. Відкрий для себе ефективну співпрацю із Недержавним пенсійним фондом «Покрова».
04119, Україна, м. Київ,
вул. Білоруська, буд. 23,
літера "А"
Зателефонуйте нам:
0-800-501-925