Впродовж свого життя ми постійно здійснюємо інвестиції. Ми інвестуємо свій час і зусилля у школі заради отримання знань, які відтак повинні допомогти нам гідно та ефективно реалізувати себе і своє життя. Ми інвестуємо свій час і здоров’я в обраний фах, ходячи на роботу та виконуючи визначені завдання, щоб заробити кошти на забезпечення своєї сім’ї та себе. Ми інвестуємо своє життя іншим особам, творячи сім’ю, спільноту, політичну партію чи різноманітні партнерства. Ми постійно інвестуємо своє життя, свій обмежений час, свої здібності і таланти, свої душевні ресурси, самих себе.

Так багато інвестуючи, ми зазвичай прагнемо отримати певну вигоду, користь чи приємність взамін. Інколи наші інвестиції тимчасові й обмежуються короткотривалими дивідендами, а інколи – довгострокові та тривалі. Практично в усіх випадках ми інвестуємо у власне майбутнє. Адже наше майбутнє – це завжди наслідок наших попередніх вчинків, поведінки та стилю життя. Таким чином, наша сьогоднішня усмішка до звичайного перехожого, наше розрада друга у скорботі чи наша подяка за вдало виконану роботу, творить взаємини із іншими людьми тіснішими та ближчими. І незабаром ми стаємо друзями чи подругами. А все розпочалося із простого.
Сьогодні ми пропонуємо вам простий спосіб інвестиції у власне майбутнє.

Першим кроком цієї інвестиції є наше щире бажання. Яким ви бачите власне майбутнє? Як ви би хотіли проводити час на заслуженому відпочинку? Якою ви бачите власну пенсію? Не вагайтеся поставити собі ці запитання вже сьогодні. Адже те, що ви зробите вже сьогодні, принесе свої плоди у вашому майбутньому. Отож, перший вклад – це ваше бажання, прагнення, чи пак, ваша мрія.

Другим кроком є вибір засобу. Наблизити омріяне майбутнє ми можемо кількома способами. Ми можемо ним не перейматися і жити лише сьогоднішнім днем. Спосіб ризикований, проте можливий. Ми можемо перейматися ним занадто, втративши із виду свій теперішній стан і приємність від життя. А можемо гармонізувати свої теперішні бажання та майбутні прагнення. Така гармонізація теперішнього і майбутнього виявляється через накопичення ресурсів. Перш за все, це стосується матеріальних ресурсів.
Знову ж таки, накопичення коштів на майбутнє також здійснюється по-різному. Це залежить як від довіри до фінансових установ, так і від особистих уподобань і стилю життя. Хтось вкладає у нерухомість чи інші покупки, хтось – відкладає на рахунках у банку, ще хтось – страхує власне життя.

Одним із найбільш поширених європейських способів є недержавне пенсійне забезпечення, яке реалізується недержавними пенсійними фондами. За їхніх посередництвом людина вкладає регулярно певну суму коштів, фонди ці кошти зберігають та оперують ними на фінансовому ринку задля досягнення прибутку, і відтак людина отримує їх із надлишком при настанні певного віку чи певної визначеної контрактом життєвої ситуації. Так вона інвестує свої кошти у своє майбутнє, піклуючись про своє сьогодні та про своє завтра. І хоч в Україні недержавне пенсійне забезпечення лише розпочинає активно розвиватися, у світі воно вже себе цілковито виправдало. Тим більше, що в українських пенсійних реаліях – це вже не примха, але вимога часу.
Відповідаючи на цю ситуацію, Українська Греко-Католицька Церква заснувала Відкритий недержавний пенсійний фонд «Покрова» задля допомоги своїм вірним та усім бажаючим. Приєднатися до фонду можна будь-кому та у будь-який час. Для цього достатньо ознайомитися із умовами діяльності фонду «Покрова», що можна зробити на офіційному сайті чи за допомогою гарячої лінії: 0-800-501-925, укласти контракт та розпочати інвестувати у своє безтурботне та яскраве майбуття. Але про це потрібно подбати вже сьогодні!
04119, Україна, м. Київ,
вул. Білоруська, буд. 23,
літера "А"
Зателефонуйте нам:
0-800-501-925