Майбутнє. Зазвичай вже саме слово навіює якусь таємничість та невідомість. І це не дивно. Ніхто із нас, зазвичай, не володіє здібностями пророкування чи знання майбутнього. Хоч ми би цього надзвичайно хотіли.

Тим не менше, ця невідомість нас не лише лякає, але й приваблює. Саме тому ми прагнемо із нею поєднатися за допомогою мостів. Ці мости у майбутнє ми звично називаємо мріями. За допомогою мрій ми часто творимо своє теперішнє, адже крок за кроком стараємося їх наблизити, докладаємо зусиль, щоби їх осягнути, інвестуємо свій час та ресурси, щоб втілити їх у реальність.

На жаль, в Україну прийшла непрохана війна. Для більшості із нас вона стала несподіванкою. Саме тому вона в один момент зруйнувала наш дотеперішній звичний світ. Ми змінилися. Змінилися також наші стилі життя, поведінка, пріоритети, цілі та навіть мрії. І якщо ці мрії лише змінилися – це вже добре. Адже велика кількість людей сьогодні взагалі перестала мріяти, мовляв, нічого не можна спрогнозувати чи передбачити. Проте, із цим потрібно боротися.

Адже насправді мрії дозволяють нам почуватися людьми. Вони поєднують мостом не лише нас і наше майбутнє, не даючи війні шансу вкрасти його, але й поєднують наші почуття та зусилля в одному окресленому напрямку. Це не дозволяє нам розпорошуватися та падати духом. Водночас це дозволяє нам вистояти у неприйнятних, несправедливих умовах воєнного лихоліття. Однак, важливо дві речі: чіткість мрії та покрокове наближення до неї.

Очевидно, що мрії неодмінно пов’язані із прагненням кращого життя. Значну частину успішності цього життя визначає добробут. Це спонукає багатьох людей вже сьогодні піклуватися і про майбутній добробут. Ми заощаджуємо, накопичуємо кошти, вкладаємо їх у різні фінансові інструменти для отримання прибутку. Все – заради безтурботного та комфортного майбутнього, про яке мріємо.

Одним із фінансових інструментів забезпечення власного майбутнього є недержавні пенсійні фонди, серед яких Відкритий пенсійний фонд «Покрова». Ці фонди допомагають людині відкласти, зберегти і примножити свій власний добробут на період майбутньої пенсії. За допомогою контракту із недержавний фондом «Покрова» ви вже тепер інвестуєте у свою майбутню недержавну пенсію. Розмір вкладів та їх періодичність визначаєте ви, регулярність сплати залежить від вас, ба навіть за накопиченням та прибутком ви безпосередньо слідкуєте за допомогою особистого кабінету. Ваше майбутнє – цілковито у ваших руках. Ми ж як фонд допоможемо вам крок за кроком втілити вашу мрію про безтурботне майбутнє.

Дозвольте собі мріяти (навіть у період війни). І нехай ваші мрії спонукають вас піклуватися про власне майбутнє вже тут і тепер.
04119, Україна, м. Київ,
вул. Білоруська, буд. 23,
літера "А"
Зателефонуйте нам:
0-800-501-925