Одним із методів Відкритого недержавного пенсійного фонду «Покрова» бути доступними та близькими до Вас є консультації за телефоном: 0-800-501-925. У разі виникнення у Вас запитань стосовно нашої діяльності чи пенсійного забезпечення Ви можете поговорити про це із нами.

Консультація часто стає першим моментом знайомства із нашим фондом. Саме тому ми приділяємо багато уваги цьому аспекту нашої діяльності. У його основі також лежать загальнолюдські та християнські принципи. Давайте поговоримо про це більш детально.

1.      Відкритість. Ми намагаємося бути завжди відкритими до кожного із Вас. Гаряча лінія Недержавного фонду «Покрова» доступна у будь-який зручний для Вас час. Також Ви можете ставити будь-які запитання, що стосуються нашої діяльності та пенсійного забезпечення загалом і наші консультанти намагатимуться найбільш фахово і докладно надати Вам вичерпну інформацію.

2.      Прозорість. Доступна нам інформація у будь-який момент може стати Вашою інформацією. Ми намагаємося у кожному аспекті своєї діяльності бути чесними із своїми учасниками та вкладниками. Уся діяльність Відкритого недержавного пенсійного фонду «Покрова» відповідна до державного законодавства і тому нам не має чого замовчувати чи скривати. Будьте впевнені у своєму виборі постійно!

3.      Ввічливість. Невід’ємною частиною консультацій є ввічливість. Ми стараємося, щоб вона не була даниною вихованому спілкуванню, але походила від самої людини як щире прагнення добра іншому. Тобто саме доброзичливість Вам є основою нашої ввічливості. Знайте, що ми постійно дбаємо про те, щоб якнайкраще Вам послужити!

4.      Професійність. Наші консультанти щоденно дбають про зростання у професійному плані. Для цього вони постійно ознайомлюються із актуальними новинами та подіями у соціальній сфері. Також вони вивчають різноманітний досвід творення пенсійного забезпечення як і сьогодні, так і в історії. Це дозволяє їм думати аналітично та уникати помилкового сприйняття тих чи інших явищ. Відтак вони здатні пояснити Вам найважливіші речі, які стосуються Вашого майбутнього життя.

5.      Простота. Очевидно, що ніхто не хоче отримати відповіді на свої запитання, які будуть ще більш заплутані, аніж саме запитання. Цікавість людини постійно прагне бути задоволеною. Особливо, коли це стосується безпосередньо нашого майбутнього. Кроки щодо його формування для нас, можна сказати, життєво важливі. Саме тому ми прагнемо до розвитку здатності пояснювати навіть інколи складні речі простою мовою.

Звичайно, що це неповний перелік якостей, які ми прагнемо плекати під час консультацій із Вами. Найважливішим же є те, що своє служіння у Відкритому недержавному пенсійному фонді «Покрова» ми розглядаємо як прояв любові до ближнього. Водночас ця любов не може стояти осторонь потреб людини, її страждання чи дискомфорту. На ці виклики ми намагаємося відповідати своїми пропозиціями милосердя та піклування про кожну людину. І щоб не бути голослівними – просто зателефонуйте нам і переконайтеся у цьому у будь-який зручний для Вас час: 0-800-501-925.

 
04119, Україна, м. Київ,
вул. Білоруська, буд. 23,
літера "А"
Зателефонуйте нам:
0-800-501-925