«Коли я виросту, то матиму свій двоповерховий будинок із великим подвір
ям. На ньому висаджу багато плодових дерев та кущів, а в окремому куточку – виноград. Окремо подбаю про альтанку із мангалом, щоб завжди можна було прийняти гостей у невимушеній атмосфері. Натомість, у самому будинку облаштую все якнайзручніше. Мякий диван перед телевізором із широким екраном, на якому можна буде переглядати улюблені передачі, фільми та грати в ігри. Окрема кімната – гардероб, де кожна річ матиме своє місце. Не потрібно буде перекидати усі речі, щоб дістати те, що потрібно саме зараз. А у коридорі обовязково знайдеться місце для дзеркала у повний ріст, щоб можна було побачити свій сьогоднішній look цілковито.

Усе це стане можливим завдяки роботі моєї мрії. Її графік буде надзвичайно гнучким, а зарплата – задовільною та вчасною. Загалом роботою це буде важко назвати, адже мені це подобається. Так хочеться, щоб забезпечення тобі приносило твоє хобі!

Також у мене буде щаслива сімя: красуня-дружина та кілька діточок. Разом ми будемо будувати своє родинне гніздечко, у якому все буде чудово. У ньому не буде місця для суперечок, недовіри, заздрощів чи агресії. Адже у всьому пануватиме лише любов один до одного».

Чи не знайомі Вам такі мрії про майбутнє? Мабуть, більшість із нас у дитинстві, залишаючись наодинці у своїх улюблених місцях-схованках, малювали у своїй голові саме такий образ майбутнього. Відтак для когось цей образ став недосяжним ідеалом, так і залишеним у цьому місці-схованці, а хтось – засукав руками, взявся за голову та розпочав щоденно маленькими кроками наближатися до реалізації своєї мрії. Скоріш за все, що не все вдалося реалізувати саме у такому образі, адже із часом наші пріоритети та очікування мають здатність змінюватися. Тим не менш, найважливіше тут мотивація у вигляді конкретної мрії та щоденні зусилля, докладені для покращення свого життя і самого себе.

Але, чи мріємо ми сьогодні, у своєму дорослому віці про майбутнє? Чи уявляємо собі час від часу яким воно буде, що робитимемо, як творитимемо стосунки із найближчими та найріднішими? Очевидно, що хтось заперечить, мовляв, мріяти – це не по-дорослому. Дорослі не лише не мають часу літати у рожевих мріях, але й не дозволяють собі цього, бо це марна трата часу. Проте, чи можна жити і розвиватися без мрій? Будь-яка наша діяльність повинна бути приведена у рух певною мотивацією, певним образом того, чого ми прагнемо досягти. Тому саме конкретна і досяжна мрія може стати таким стимулом для діяльності. Адже в іншому випадку наша діяльність може перетворитися на блукання і рутину заради самої діяльності. «Працюю, щоб заробляти», і тоді «заробляю, щоб витрачати», і наприкінці – «витрачаю, щоб знову працювати». Таке замкнене коло доволі швидко тиснутиме на людину, не даватиме можливості дихнути на повні груди та затягуватиме у трясовину рутинності та буденності. Мрії рятують нас від цього, адже й справді задають напрямок та наповнюють життя барвами.

Тому дозвольте собі сьогодні ввечері помріяти про власне майбутнє. Уявіть собі те, яким прагнете бачити «золотий вік» свого життя, час відпочинку та підведення підсумків. Для багатьох хочеться, щоб це був час відкриття світу за допомогою подорожей, для інших – затишні вечори у власному домі у колі внуків та правнуків, а ще для когось – спроба усього того, на що не вистачало часу упродовж життя (кулінарія, катання на лижах, читання книг, заведення домашнього улюбленця і т.д.). Дозволяючи собі помріяти, не забувайте про власний життєвий досвід. Тому додайте до своїх мрій конкретику та реалістичність. І наприкінці, не забудьте окреслити своєрідний план реалізації своїх мрій, де повинні знайти своє місце певні інструменти.

Одним із таких інструментів для забезпечення омріяної пенсії є Відкритий недержавний пенсійний фонд «Покрова». Ми прагнемо допомогти Вам мріяти та реалізовувати свої мрії у будь-якому віці. Але знову ж таки, найважливішими тут є мотивація у вигляді конкретної мрії та щоденні зусилля, докладені для покращення свого життя і самого себе. Розпочніть із простого: зателефонуйте нам та отримайте інформацію про наші пропозиції вже сьогодні - 0-800-501-925.

Розпочніть свій шлях назустріч своїй мрії вже тепер!

 
04119, Україна, м. Київ,
вул. Білоруська, буд. 23,
літера "А"
Зателефонуйте нам:
0-800-501-925