Відкритий недержавний пенсійний фонд «Покрова» - це неприбуткова організація. Створена вона для накопичення, зберігання та інвестування фінансів вкладників задля їхнього забезпеченого майбутнього. Діяльність фонду регулюється Законом України «Про недержавне пенсійне забезпечення» від 15 грудня 2005 року. Це свідчить про легальність фонду із однієї сторони, та про його підзвітність – з іншої. Окрім того, будучи створеним під егідою Української Греко-Католицької Церкви, фонд будує свою діяльність на християнських засадах піклування про людину.

Однак, у чому привабливість та унікальність Пенсійного фонду «Покрова»?

Перш за все, фонд прискіпливо дбає про свою доступність та відкритість. Задля цього він забезпечує обслуговування клієнтів у будь-якій точці України чи світу. Це стає можливим насамперед завдяки системі дистанційного обслуговування. Вона полягає у тому, що представник фонду допомагає зацікавленій особі вже від першої миті – консультації. Відтак він особисто провадить людину до моменту укладання контракту, дбаючи насамперед про її потреби та добро. По укладенні контракту із фондом Ви маєте можливість у будь-який момент звернутися за допомогою. Для цього фонд передбачив цілодобову безкоштовну лінію телефонних консультацій та сервісний веб-сайт. На цьому сайті при укладенні контракту з’являється персональний кабінет вкладника. Через нього існує можливість щоденно контролювати показники діяльності фонду та стан своїх накопичень. У такому підході виявляється відкритість та прозорість НПФ «Покрова».

По-друге, щоденно фонд забезпечує розподіл результатів діяльності. Адміністратор пенсійного фонду від початку діяльності веде облік пенсійних накопичень. Задля збереження банківської таємниці це здійснюється на індивідуальних пенсійних рахунках учасників. Кожного дня на індивідуальному рахунку розраховується чиста вартість активів. Окрім того, щоденно розподіляється інвестиційний результат по рахунках учасників. У режимі реального часу Ви можете за накопиченням та зростанням Ваших коштів. Хіба це не прекрасно?

І по-третє, особливим чином Пенсійний фонд «Покрова» дбає про секретність та збереження банківської таємниці. Йдеться про персональні дані вкладників та інформацію про їхні вклади. Адміністратор НПФ «Покрова» має єдиний в Україні програмний комплекс для ведення персоніфікованого обліку промислового зразка. Цей програмний набір розроблений з використанням банківських технологій збереження та захисту інформації. Тому експертизу він пройшов в Інституті кібернетики ім. В. М. Глушкова НАН України. Задля забезпечення більшої ефективності та якості обслуговування ця система була випробувана на базі системи ведення рахунків Ощадного банку України. А це – 80 млн. рахунків. Таким чином, уся персональна інформація підпадає під захист через банківську таємницю. Вона нікому не розкривається, окрім випадків, передбачених законом.

Доступність, щоденна активність та дискретність – це Відкритий недержавний пенсійний фонд «Покрова». Якщо Ви поділяєте наші вартості, очікуємо у нашій команді!
04119, Україна, м. Київ,
вул. Білоруська, буд. 23,
літера "А"
Зателефонуйте нам:
0-800-501-925