У багатьох із нас є гіркий досвід зустрічі із шахраями. Сьогодні люди часто повідомляють про випадки афер, шахрайств чи крадіжок. За результатами Всесвітнього дослідження економічних злочинів та шахрайства, 51% українських організацій постраждали від шахрайства за останні два роки. І це організації, які мають свої служби безпеки та юридичні відділи. А що вже говорити про пересічного громадянина? Це змушує більш прискіпливо ставитися до витрачання, накопичення чи зберігання коштів. «Питання довіри є складнішим. Недовіра до недержавних пенсійних фондів залежить від довіри населення до фінансових інститутів. Майже 60% українців не довіряють банкам в Україні. А 54% населення не хочуть вкладати заощадження в недержавні пенсійні фонди», - зазначив керуючий локальними активами групи ICU Григорій Овчаренко. Саме тому Недержавні пенсійні фонди змушені гарантувати своїм вкладникам безпеку їхніх накопичень. Відкритий недержавний пенсійний фонд «Покрова» робить це аргументовано та прозоро.

Перш за все, діяльність Недержавного пенсійного фонду «Покрова» регулюється Законом України «Про недержавне пенсійне забезпечення» від 15 грудня 2005 року та Статутом фонду. Це забезпечує державний контроль за діяльністю фонду. Задля більшої обізнаності вкладників щодо того, чи все гаразд в обраного фонду, Нацкомфінпослуг зобов'язав НПФ розкривати інформацію про показники прибутковості та про те, куди були інвестовані гроші вкладників. Більше того, Недержавний пенсійний фонд не може бути визнаний банкрутом. У випадку ж його ліквідації гроші вкладників можуть перевести до іншого фонду, який здійснює недержавне пенсійне забезпечення.

По-друге, недержавний пенсійний фонд «Покрова» прописав у своєму Статуті заборону розподілу отриманих доходів (прибутків) серед засновників, працівників, членів органів правління. Тобто люди, які забезпечують діяльність фонду не можуть збагатитися за рахунок Ваших вкладів.

По-третє, згідно із законодавством України фонд «Покрова» розподіляє функції управління, зберігання та обліку пенсійних активів. Задля цього він співпрацює із досвідченими на цьому ринку ліцензованими обслуговуючими компаніями. Адміністратором фонду є Товариство з обмеженою відповідальністю «Всеукраїнський адміністратор пенсійних фондів». Це професійний адміністратор з виключним видом діяльності - адміністрування недержавних пенсійних фондів. Компанією з управління активами є Товариство з обмеженою відповідальністю «Компанія з управління активами «Всесвіт». Це професійна КУА, що має ліцензію на управління активами недержавних пенсійних фондів та активами інститутів спільного інвестування. І банком-зберігачем є Акціонерне товариство «Ощадбанк». Банк-зберігач приймає внески на рахунок фонду, виплачує пенсії, зберігає та контролює активи фонду, контролює витрати фонду, аби вони не перевищували дозволеного розміру. Абсолютно всі кошти фонду рухаються лише через рахунки в Ощадбанку та під його контролем.

По-четверте, Раду фонду творить команда експертів та кваліфікованих працівників, що мають бездоганну ділову репутацію. Окрім того, усі члени Ради володіють діючим кваліфікаційним свідоцтвом фахівця з питань діяльності недержавних пенсійних фондів.

По-п’яте, Недержавний пенсійний фонд «Покрова» дотримується консервативної інвестиційної стратегії для захисту пенсійних вкладів від інфляції. Фонд відкритий на своєчасний незалежний аудит діяльності НПФ. Унікальністю цього фонду є економічна та соціальна діяльність, побудовані на християнських засадах, що передбачають відкритість, прозорість та надійність.

Тому, якщо досі ви вагаєтеся чи маєте певний страх бути обманеними, зверніться на гарячу лінію Відкритого недержавного фонду «Покрова» за телефоном: 0-800-501-925. І не дозвольте страхові стати на перешкоді вашому гідному і забезпеченому майбутньому!


Відкритий недержавний пенсійний фонд «Покрова»,

7 жовтня 2021 року
 
04119, Україна, м. Київ,
вул. Білоруська, буд. 23,
літера "А"
Зателефонуйте нам:
0-800-501-925