Ні для кого не є секретом, що сучасне державне пенсійне забезпечення часто є мізерним та недостатнім. Нерідко ми зустрічаємося та спілкуємося із пенсіонерами в Україні, які повинні добре вираховувати свої можливості відповідно до пенсії, яку отримують. Таких людей в Україні на сьогодні нараховується 11, 1 млн. осіб. Більша частина із них – 4,2 млн осіб отримують пенсію від 2000 до 3000 гривень. Інша частина має можливість отримувати дещо більше - 2 мільйони осіб в середньому отримують 3778 грн. Відповідно до змін у законодавстві з 1 липня мінімальна пенсія зросла на 85 гривень, або на 4,8% – з 1769 до 1854 гривень. У такому розмірі пенсію отримують 1 млн 700 тисяч пенсіонерів. Це - 60 гривень на день. Очевидно, що постає запитання: як забезпечити собі гідну та достатню пенсію?

Одним із механізмів забезпечення для себе гідної старості є додаткова пенсія. У більшості випадків її здійснення та збереження забезпечують недержавні пенсійні фонди. Вони не створюються для заробітку, адже є неприбутковими. Серед них свою діяльність здійснює Відкритий недержавний пенсійний фонд «Покрова».

«Як це працює?» - запитаєте Ви. Все доволі просто.

Будь-яка людина може стати учасником чи вкладником Фонду. Учасником Фонду є той, що накопичує кошти для себе, а вкладником – для когось іншого (родичів, знайомих чи співробітників). Вкладник сплачує певну встановлену суму грошей, які відкладаються на його особистому рахунку у Фонді. Там вони накопичуються та розпочинають збільшуватися. Це збільшення вже відбувається завдяки праці Фонду, який інвестує їх у різні фінансові операції (банківські депозити чи метали, цінні папери, акції українських емітентів і т.д.). Відтак у момент досягнення пенсійного віку чи 10 років до нього, як це пропонує Пенсійний фонд «Покрова», вкладник може отримати свою додаткову пенсію. Варто наголосити на тому, що виплата відбувається 10 років. Впродовж них – кошти продовжують приносити прибуток.

Отож, додаткова пенсія – це дієвий інструмент піклування про своє майбутнє. Це мудрий підхід до розподілу своєї теперішньої заробітньої плати. Якщо прагнете подбати про себе вже тепер – Відкритий недержавний пенсійний фонд «Покрова» до Ваших послуг!

 
04119, Україна, м. Київ,
вул. Білоруська, буд. 23,
літера "А"
Зателефонуйте нам:
0-800-501-925