28 вересня 2021 року відбулася пресконференція Міністра соціальної політики України Марини Лазебної. Темою зустрічі стало: «Субсидії та пенсійне забезпечення». Під час свого виступу та відповідей на запитання журналістів Міністр заявила, що сьогодні основні зусилля усіх гілок влади повинні бути спрямовані серед іншого на стимулювання розвитку добровільних пенсійних накопичень.

Одним із якісних інструментів здійснення добровільних пенсійних накопичень у провідних країнах світу є недержавні пенсійні фонди. Ці фонди за кордоном також носять назву неурядових чи приватних. Українське законодавство передбачає існування таких фондів Законом України «Про недержавне пенсійне забезпечення» від 15 грудня 2005 року. Діяльність таких фондів полягає у накопичення пенсійних внесків учасників пенсійного фонду з подальшою їх виплатою при виході на пенсію цих учасників. Тобто людина через недержавний пенсійний фонд відкладає певні кошти на майбутнє.

Відкритий недержавний пенсійний фонд «Покрова» уже впродовж 13 років надає саме такі послуги накопичення, зберігання та виплати пенсійних внесків. Рада Фонду разом із Адміністратором пенсійних фондів ТОВ «Всеукраїнський адміністратор пенсійних фондів», компанією із управління активами ТОВ «Компанія з управління активами «Всесвіт» та банком-зберігачем Акціонерне товариство «Ощадбанк» вміло управляють пенсійними внесками та передбачають фінансові ризики задля ефективного забезпечення діяльності фонду та гідного ставлення до учасників та вкладників. Адже діяльність Пенсійного фонду «Покрова» базується на християнських цінностях господарювання, натхненних його засновником – св. п. Блаженніший Любомиром Гузаром.

Щоб стати учасником Відкритого недержавного пенсійного фонду «Покрова» достатньо зайти на сайт організації http://pokrovanpf.com.ua/, детально ознайомитися із діяльністю фонду і заповнити онлайн-заявку. Відтак майбутньому учаснику надсилають пакет документів і безкоштовно консультують телефоном. Після заповнення, потрібно надіслати підписаний пенсійний договір і пакет документів на вказану адресу.

За детальною інформацією звертайтесь за телефоном: 0-800-501-925 або надішліть лист на електронну скриньку: info@vseapf.com.ua

Пенсійний фонд «Покрова»,
29 вересня 2021 року

 
04119, Україна, м. Київ,
вул. Білоруська, буд. 23,
літера "А"
Зателефонуйте нам:
0-800-501-925